bruhn3d.dk

Solo til bryllup

Solosaxofonist

Mangler du en solist til at spille saxofon til dit bryllup, vil jeg tilbyde min hjælp. Jeg spiller saxofon og er pt. under uddannelse som saxofonist på konservatoriet. Jeg spiller jævnligt til bryllupper i kirker eller andre anledninger fødselsdage. Det er smukt med et solostykke på saxofon i forbindelse med kirkelige vielser. Saxofonen klinker helt fantastisk i en kirke, og ofte bringer der tåre frem hos fremmødte.

Solo i kirken

Saxofon soloen plejer at komme lige efter vielsesceremonien og velsignelsen. Når brudeparret har sat sig spilles saxofonen soloen typisk fra midt i gangen eller fra orgelpodiet. Det giver en fantastisk stemning og klangen i kirken er ubeskrivelig. Det behøver ikke at være helt solo. Nogle gange optræder jeg også sammen med en pianist. I mange kirker har de klaver, og det er måske endnu smukkere når saxofonen akkompagneres.

Solo som bryllupsgave

Saxofon soloen kan fremføres i ønskede stilart, men pop ballade-solo er helt klart at fortrække. Jeg har også gode erfaringer med at spille jazz solo. (lyttevenligt og melodiøst)

Et solonummer kan også benyttes som et indslag under en fest. Giv en bryllupsgave til paret der har alt, solonummer ved festen. Solo spillet på saxofon er en smuk gave at give til en fest. Det giver en behagelig ro til festen at høre en smuk solo. Det kan også være et vildt og rock’et nummer eller flere forskellige solonumre. Er værten glad for Jazz eller bare lyden af saxofon spiller jeg gerne en solo i den stil.