bruhn3d.dk

Dinermusik til dit bryllup

Ny dinner-lyd med saxofon

Jeg spillede mit første dinner job med en Pianist for mange år siden. Jeg vidste ikke hvad dinnermusik var, og spillede bare de numre jeg synes var flotte, og folk var vilde med det.. Dinner i en ny indpakning. Det blev til smukke instrumentale popnumre, hyggelige jazz arrangementer, og flotte danske sange under middagen. Den slags musik skaber en helt unik stemning til et bryllup. Lyden af saxofon noget helt speciel, kontakt mig med dine ide’er og ønsker.

Dinner musik med saxofon på

Dinner musik er i sig selv godt, men nogle er kørt træt i “manden bag keyboardet” (mens mange sætter stor pris på den slags musik). Når man siger dinnermusik får nogle en rynke i panden, men diner kan heldigvis være noget meget forskelligt. Saxofonen er i den grad med til at give ordet en helt anden klang, måske også fordi det bringer minder frem fra 80’ernes popmusik, hvor saxofonen var meget brugt. Lyt til musikken, klik her!

Dinnermusik har sin helt egen historie, mange starter med at tage med ud og spille dinner med deres far, og så glider man lige ind i næste generation af dinnermusik. Stil og indhold er overleveret, som det altid har været. Nye numre kommer til, men traditionel dinnermusik er en historie for sig.

 

 

kontakt mig gerne med din forspøgsel