bruhn3d.dk

Saxofon til dit bryllup

Saxofonist til diner

Mit navn er Torben Bruhn jeg er saxofonist, og spiller saxofon både til diner, bryllup og fester generalt. Personligt synes jeg at saxofonen er et fantastisk instrument. Det skaber en rigtig god stemning til fester. Noget så idyllisk som et bryllup bør have en saxofon til stede! Der er ikke noget som saxofon der kan skabe en stemning. Du er velkommen til at kontakte mig for en forespørgsel eller pris.

Musik til fester er jo en vigtig ting, men musik er jo ikke nødvendigvis god musik. Og der er ikke alt musik der skaber den rette stemning.. så pas på! Saxofonen er en meget vellidt instrument, med en utrolig god klang. Mange har aldrig prøvet at være til en fest hvor, man har live saxofon mens man spiser, men det gør virkelig en forskel. traditionel dinermusik og live saxofon er to helt forskellige ting. Lyt til musikken under punktet musik.

 

Stemning med saxofon

Er man til Jazz under middagen i stedet for alm. dinermusik passer saxofonen igen godt ind. Det behøves jo ikke at være hard core jazzmusik. Jeg synes det er vigtigt at spille det, så de fleste kan være med.. og så kan det blandes med alm. diner-numre!

Når jeg tager ud og spiller saxofon til fester vurdere jeg hvad stemningen er til. Det betyder at jeg variere mellem jazz, pop, og danske sange. Særligt til bryllupper er det vigtigt. Bryllupsgæsterne ligger som regel med en stor alderspredning, og har meget forskellig musiksmag. Typisk dinermusik rammer nok kun en brøkdel.

Jeg spiller som regel instrumental dinermusik i genren jazz og pop på henholdsvis sopransaxofon og tenorsaxofon. Det som gør forskellen er når de danske sange kommer på. Mange ældre elsker dansk musik fordi det er den musik de er vokset op med.. og de sidder og vugger og nynner mens jeg spiller melodierne på saxofon.

Jeg spiller primært på min tenorsaxofon, den har en varm klang og passer til det meste jazz. Min sopransaxofon klinger lidt mere lyst (men stadig skønt) og er utrolig flot til div. popnumre. tilsammen skaber det en spændende variation at der er to saxofoner til stede. Lyt gerne til eksempler, klik her

 

kontakt mig med din forespørgsel på dinermusk