bruhn3d.dk

Referencer

Bryllup, Saxofon og klaver.

”…Vi ønskede musik som matchede vores mission om at skabe forudsætningerne for en uformel og tilbagelænet dag for vores bryllupsgæster og ikke mindst os selv. Resultatet var lige i øjet, eller ret og sagt lige i øret; Lifligt og velvalgt musik som var med til at gøre vores bryllupsdag perfekt…”

Bibbi & Christian , Blokhus


Bryllup, Saxofon og klaver.

“…Vi nød, sammen med alle gæsterne, de sprøde toner hele aftenen – toner som iøvrigt var nøje planlagt til de oplysninger vi havde givet om vores musiksmag. Perfekt underliggende musik som på intet tidspunkt dominerer eller distraherer – men som istedet understreger vores drøm om en helt perfekt dag, med et ungommeligt jazzet touch og en herlig løsningsorienteret indstilling!

Et stort 5-tal herfra!..”

Lene og Michael, Århus


Bryllup, Saxofon, klaver og sang.

“..vi ønskede at holde et utraditionelt bryllup i en meget afslappet atmosfære. Hertil ønskede vi lidt stemningsfuldt lydtapet og det leverede Torbens trio til perfektion. Musikken lagde en meget stilfuld baggrund som blev komplimenteret af gæsterne..”

Kim, Sydfyn


Bryllup, saxofon og klaver.

“.. jeg var ude til tøse-aften i går og de ROSTE musikken til vores bryllup i høje toner!
I hvert fald har der udelukkende været positive meldinger, endnu engang TAK for fremragende baggrunds-musik til vores bryllup!..”

Joan K. Poulsen, Vejle