bruhn3d.dk

Festmusik til enhver anledning.

Festmusikeren

Søger du festmusik, er du kommet til en relevant side. Den festmusik jeg tilbyder er saxofon og klaver under middagen. Jeg har været festemusiker i efterhånden mange år. Det giver naturligvis stor erfaring med at spille musik til fester. Som festmusiker kommer man ud for lidt af hvert, men som regel er det en positiv oplevelse at spille festmusik. Folk er glade, feststemte og fuld af energi. Jeg levere festmusik med en behagelig atmosfære og en varm stemning kontakt mig med dine ide’er og ønsker.

Saxofon som festmusik

Festmusik i sin klassiske forståelse levner ikke meget plads til saxofonen, men festmusik i dag kan rumme lidt af hvert. Saxofonen er med til at skabe et helt andet lydbillede i festmusikken i forhold til mange andre instrumenter. Bare det at den skinder af guld, for slet ikke at snakke om klangen. Saxofon er i mine øre det helt rigtige festmusik-instrument. Lyt til et par eksembler, klik her!

Festemusikere over hele danmark tager ud og skaber fest hver weekend, og der findes derfor mange forskellige typer af festmusik. Man bør derfor kigge sig godt om, for at finde den rette festmusiker, til den stil man har og den stemning man ønsker at have til ens fest. Mit mål er at skabe en varm atmosfære og et behageligt lydbillede. Kontakt mig med dine ønsker

 

 

kontakt mig gerne med din forspøgsel