bruhn3d.dk

Solo til begravelse

Solosaxofonist til begravelse

Mangler du en solist til at spille saxofon i forbindelse med en begravelse, vil jeg tilbyde min hjælp. Begravelser er ofte en svær situation at sætte ord på, her kan musik hjælpe. Jeg studere musik/saxofon på konservatoriet pt, og spiller ved siden af, solo saxofon til begravelser, og ved andre kirkelige anledninger.

Solo før bisættelsen

Jeg har spillet ved graven og i kirken, og begge dele fungere, men roen og klangen i kirken er specielt god ved begravelsen. Efter talen spilles saxofonen soloen typisk fra orgelpodiet eller fra midt i gangen. Saxofonen kan sagtens stå alene, men det er også smukt når det akkompagneres af klaver. Ved begravelser er der grund til, at finde ro og nyde en solo, mens tankerne hviler hos den savnede.

Solo som gave ved begravelsen

Hvis du ønsker at give noget specielt til familien til den afdøde, kan du give en solo som gave. Det bør naturligvis aftales inden med familien, da det er en yderst speciel anledning, men mange følelser. Jeg kan enten medvirke i forbindelse med en solo ved selve begravelsen, bisættelsen eller i forbindelse med mindehøjtideligheden i som ofte forgår i tilstødende menighedslokaler.

Kontakt mig med din forespørgsel på +45 51 90 37 90 eller send en mail.